Pompe solare de apa

Home Up Despre noi Distribuitori Contact Descarca

 

 

26-11-2013 Home
Up
Produse
Servicii
Noutati
Linkuri
Utile

Sunflower Romania

 

 

Aceste pompe pot fi livrate ca sistem complet (pompa cu motor cu regulator si panouri solare) sau separat.

Pompe solare de apa submersibile

Caracteristici: inaltimi de pompare pana la  240 m in functie de model;

Debit pana la 22 m/h in functie de model;

Voltaj nominal intre 12 si 96 V DC in functie de model;

Fiabilitate si durata de viata ridicata, pompe cu rotor elicoidal sau centrifugal cu motor fara perii, rezistenta mare la nisip si coroziune, pentru puturi de 4" sau mai largi;

Aplicatii: pompare din puturi adanci, alimentarea cu apa potabila, alimentarea cu apa a fermelor de animale, irigatii (sub presiune sau nepresurizate), managementul iazurilor etc. Pot fi folosite si ca pompe plutitoare.

Pompe solare de apa de suprafata

Pompe centrifuge de suprafata pentru functionare solara cu debit de pana la 15 m/h. 

Instalare simpla, fara intretinere datorita motorului DC fara perii, fiabilitate si durata de viata ridicata, pompare economica, garantie 2 ani pentru defecte de materiale si fabricatie.

Aplicatii: circulatia apei pentru piscine prin sisteme de filtrare si colectoare termale, managementul iazurilor, irigatii, acvarii etc.

Functioneaza atat in sisteme solare cu baterii (sau numai baterii) cat si in sisteme solare directe.

 

Furnizeaza apa cu presiune oriunde, ca in orase. Este un standard in sisteme domestice de energie regenerabila din 1986. Este economica pentru alimentarea cu apa a gospodarilor, sisteme de irigatii prin picurare si purificarea apei. 

Utilizeaza puterea solar-electrica pentru a furniza 250 10000 litrii pe zi din surse de apa de adancime mica. Poate impinge apa la inaltimi  de 140 m.

Pentru sistemele la 12 24 V ( 1-2 module solare sau baterii in serie) utilizeaza numai un singur motor si regulator atat pentru sisteme solare cu baterii cat si directe. Acelasi debit la 12 sau 24 V.

Aeasta pompa nu este submersibila, dar poate trage apa din puturi de mica adancime, izvoare, cisterne, rezervoare, iazuri, rauri si parauri si sa o impinga prin kilometrii de conducte. Pomparea lenta reduce dimensiunea si costul sistemului matrice solara-baterie, cablu si conducte.

 

Aceasta pompa este mai puternica, silentioasa si mult mai durabila decat pompele din plastic RV/Marine. Este mai ieftina decat pompele submersibile DC. Partile care se uzeaza dureaza in mod obisnuit 5-10 ani. Durata de viata generala este de 15-20 ani.

 

Este o pompa de suprafata cu palete actionata solar

Inaltimea maxima pana la 120 m

Debit maxim pana la 0,9 m/h

Instalare simpla

Fiabilitate si durata de viata ridicate

Pompare economica

Materialele aflate in contact cu apa: otel inox, alama, cauciuc, plastic

Aplicatii: alimentare cu apa potabila, purificarea si filtrarea apei, presurizarea sistemelor de apa domestice, irigatii prin picurare, circularea apei prin colectoare termale solare (max. 60 C, 90 C la cerere)

 Pompe solare de aer

Pentru pomparea aerului, presiune diferentiala pana la 0,6 barr (aer), debit pana la 4 m/h (aer), instalare simpla, fara intretinere, fiabilitate si durata de viata ridicate, pompare economica.

Aplicatii: ventilarea iazurilor, imbogatirea apei cu oxigen etc.

 

 

Copyright Ascora 2006 - 2013 Toate drepturile rezervate