Noutati

Home Despre noi Distribuitori Contact Descarca

 

 

26-11-2013 Home
Produse
Servicii
Noutati
Linkuri
Utile

Sunflower Romania

 

Ultimile evenimente importante din activitatea companiei si din domeniul energiei regenerabile.

21-30 Mai 2007 Istambul, Turcia

A doua editie a Cursului Avansat International de Energii Regenerabile: evaluare resurse, procesare date, studii de fezabilitate, interpretare, politica, management, proiectare si aplicatii, tinut de Centrul de cercetare si dezvoltare pentru energie regenerabila (RERDEC www.rerdec.org ). Sunt invitati sa se inscrie ingineri, oameni de stiinta si specialisti care lucreaza in domeniul energiei regenerabile din intreaga lume.

Subiectele generale vor fi: energie, energie si mediu, hidroenergie, energie solara, energie eoliana.

5 Aprilie 2007

Ascora Ecoterm S.R.L. devine partenerul Sunflower in  Romania si tarile vecine.

Sunflower este un nou mod de viata intr-o lume mai verde si cu mai mult soare, inseamna energie produsa din surse naturale pentru fiecare casa la cele mai accesibile preturi.

Sunflower nu reprezinta numai o entitate comerciala cu filiale in intreaga lume, este in aceeasi masura o miscare la nivel modial avand drept scop Revolutia energetica, adica trecerea cat mai rapida la producerea energiei necesare traiului zilnic al fiecaruia din surse naturale, regenerabile, nepoluante. Cu cat aceasta se va intampla mai repede, cu atat mai bine pentru generatiile urmatoare.

Viziunea Sunflower o reprezinta casa independenta energetic si vehiculul electric perfect incadrate in natura verde si prietenoasa, sub un cer senin insorit.

De aceea printre produsele pe care Sunflower le propune, la cele mai accesibile preturi, fiecarui locuitor al planetei sunt:turbine eoliene, panouri solare fotovoltaice, incalzitoare solare de apa, pompe de caldura, generatoare cu biogaz, aparate conditionare aer cu incalzire apa, vehicule electrice, aparate electrocasnice cu consum redus de energie, accesorii, ferestre multistrat si altele.

 

 

Copyright Ascora 2006 - 2013 Toate drepturile rezervate