Eolian

Home Up Despre noi Distribuitori Contact Descarca

 

 

26-11-2013 Home
Up
Servicii
Noutati
Linkuri
Utile

Sunflower Romania

 

 

Turbinele eoliene Fortis - sunt construite intr-o gama diversa beneficiind de peste 25 ani de experienta in dezvoltarea unor astfel de echipamente.

Se caracterizeaza prin fiabilitate ridicata (garantie 5 ani), pornire la viteze ale vantului foarte scazute si functionare normala pana la viteze mai mari ale vantului. Pot fi utilizate pentru aplicatii independente cu baterii sau pentru conectare directa la retea.

Gama constructiva: Yellow Sand: 200W, 300W, 500W; Espada: 800W; Passaat: 1,4kW; Montana: 5kw; Alize: 10kW; Boreas: 30kW.


 

Turbinele eoliene Inclin - sunt fabricate in cinci tipodimensiuni beneficiind de asemenea de experienta a 30 ani in proiectarea si fabricarea turbinelor eoliene.

 

Sunt caracterizate de greutatea scazuta si viteze de functionare ale vantului intre 3 si 14 m/s. Se pot utiliza pentru aplicatii independente cu baterii si in sisteme mixte solar-eolian cu panouri fotovoltaice. Garantie: 2 ani.

Tipodimensiuni: 250W,600W,1500W,3000W,6000W;


 

Turbinele eoliene Cyclon - acopera un interval larg de puteri si se bucura de o popularitate aflata in continua crestere.

 

Avantajul lor este pretul accesibil si garantia de 5 ani. In plus dau puterea nominala la viteze mai scazute ale vantului. Folosite in principal pentru aplicatii independente cu baterii, dar nu numai.

Modele: 300W, 500W, 1kW, 1,5kW, 2kW, 3kW, 5kW, 7,5kW, 10kW;


Turbinele eoliene Sunflower

Modelele variate concepute pentru a produce energie in conditii de vant si aplicatii diverse si preturile mici recomanda aceste generatoare eoliene .

http://turbina-eoliana.ascora.ro 


- Furnizam toate echipamentele necesare instalarii si functionarii turbinelor de vant: anemometre, stalpi, regulatoare, invertoare, baterii, echipamente monitorizare, alte accesorii, etc. (vezi si sectiunea solar electric).

Anemometru portabil sau pentru fixare pe stalp

Anemometru portabil sau pentru fixare pe stalp

Anemometru cu inregistrator de date

Anemometru cu inregistrator de date

 

* La cerere putem furniza si turbine de dimensiuni mai mari (pana la cateva sute kW).

 

Copyright Ascora 2006 - 2013 Toate drepturile rezervate